Publicerad den

Så kopplar du av i traktorn

Våren har passerat och sommaren är här. Landets bönder jobbar hårt med grödor åt både djur och människor. Det kan lätt bli flera timmar i både traktor, skördetröska och lastare. Det finns dock sätt som gör det hela lite enklare.

Satsa på snus och musik

Med ett riktigt effektivt headset med ANC, active noice cancelling, kan du lyssna på musik, ljudböcker eller poddar när du kör traktor. Ljudet från maskinen filtreras bort och du kan koncentrera dig på din uppgift. Är du snusare kan du köpa den populära snussorten Velo från www.haypp.com. På sajten hittar du billiga men spännande smaker som elderflower, frosty grapefruit, eukalyptus, wild lavender och pineapple för att bara nämna några. Velo är det nya tobaksfria snusmärket som du bara måste prova. Det finns såklart även traditionellt snus att köpa på sajten samt vitt snus och det är självklart 18-års gräns som gäller.

Förutom att snus kan göra att du känner dig piggare och orkar sitta flera timmar i sträck i traktorn, kan även musik höja humöret och sänka dina stressnivåer. Det är heller aldrig fel att ha med mellanmål som frukt och någonting att dricka. Även om de flesta moderna traktorer har AC, kan det bli snabbt bli varmt och obekvämt utan tillgång till vatten, svalka, snus och underhållande musik.