Här kan du registrera dig till Fordsonsidans nyhetsbrev.

Fordson sidans nyhetsbrev skickas när något nytt händer på hemsidan eller något som är relaterat till Fordsontraktorer kan vara intressant. Jag är noga med att INTE skicka för ofta och det är ingen risk att irriterande skräpmail skickas utan detta nyhetsbrev hanteras ansvarsfullt med omtanke för de som registrerat sig.

 

Fordsonsidans nyhetsbrev

Fält märkt med * MÅSTE fyllas i
Välj önskat emailformat
  • HTML
  • TEXT
 

Dina uppgifter är säkra och kommer självklart ALDRIG att lämnas ut till någon
OBSERVERA att du får ett automatgenererat verifieringsmail till den mailadress du registrerar här i nyhetsbrevet med en länk att klicka på som extra säkerhet när du registrerar dig. Du MÅSTE klicka på den länken i det mailet för att bli registrerad i nyhetsbrevet.

Ändra dina uppgifter eller ta avregistrera dig från nyhetsbrevet

Du kan alltid ändra dina uppgifter eller avregistrera dig. I varje utskick du får från nyhetsbrevet finns en länk lägnst ned med två länkar, den ena för att ÄNDRA dina uppgifter och en för att AVREGISTRERA dig från nyhetsbrevet.

Skulle du vilja göra ändring av uppgifter eller ta bort dig från nyhetsbrevet utan att gå vi något nyhetsutskick/mail så skriver du in dina uppgifter här och klickar på "Registrera för nyhetsbrev" så känner formuläret igen dina uppgifter du registrerat tidigare. Då får du möjlighet att ändra altternativt ta bort dig från formuläret.

 

 


Skriv ut